Programació La 1

Dijous, 2 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Jimena arriba a La Promesa i el Manuel confirma que els seus pares insisteixen que es casi amb ella, però s'hi oposa. Paral·lelament, la Pía es debat entre avortar o tenir el fill. La Jana, per la seva banda, li ofereix el seu suport passi el que passi. Alhora, la donzella s'enfronta amb el seu propòsit d'allunyar-se del Manuel mentre intenta parlar amb el Curro, que la tracta amb molt menyspreu. Mentrestant, sembla que la Simona ha arribat al final de la seva investigació, per fi pot revelar la identitat de la cuinera fantasma. I es tracta d'algú que no hauria arribat a imaginar mai. Així mateix, el Mauro i la Leonor segueixen amb el seu idil·li d'amagat de tothom, encara que la Jimena està a punt de descobrir-los. A més, la Cruz descobreix llegint el diari que el Manuel va guanyar el concurs d'aviació.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El George Warleggan està construint el seu cas en contra de les forces del Ross perquè el Pascoe forci el Ross per preparar un testament en cas que passi el pitjor. La Demelza, mentrestant, visita el seu veí, el Ray Penvenen, per guanyar un aliat.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
La Noche del Benidorm Fest
Previo
El programa ofereix, en primícia, les primeres imatges dels assajos dels nou semifinalistes que intenten aconseguir un passi per a la final de dissabte. A més, l'espai té nombrosos punts de directe per parlar amb presentadors, jurat i convidats, entre moltes altres coses.
Altres
Durada: 50'
22.50
Benidorm Fest
Segunda semifinal. Segona semifinal, en què participen els últims nou candidats que opten a tenir una plaça a la final de dissabte, que atorga el bitllet a Liverpool, seu del Festival d'Eurovisió 2023. Alfred García, Blanca Paloma, E'Femme, Famous, José Otero, Karmento, Rakky Ripper, Siderland i Vicco són els artistes que pugen avui a l'escenari del Palau dels Esports L'Illa de Benidorm per defensar les seves propostes. El jurat professional, el televot i el jurat demoscòpic decideixen quines són les quatre candidatures que passen a la gran final. En aquesta edició, Christer Björkman, Nicola Caligiore, Tali Eshkoli, Katrina Leskanich i William Lee Adams formen el jurat internacional, mentre que Nina, Irene Valiente i José Juan Santana, el jurat nacional.
Altres
Durada: 115'
00.45
La Noche del Benidorm Fest
Post
El programa recull les impressions dels classificats per a la final i mostra l'ambient posterior a la segona semifinal.
Altres
Durada: 30'
01.15
Pel·lícula: Cegado por la luz
El Javed és un adolescent britànic d'ascendència pakistanesa que viu a la ciutat anglesa de Luton el 1987. Enmig de l'agitació racial i econòmica de l'època, el Javed escriu poesia com a mitjà per escapar de la intolerància de la seva ciutat natal i de la inflexibilitat d'un pare tradicional. Però, quan un company de classe li ensenya la música de Bruce Springsteen, el Javed veu paral·lelismes entre la seva vida de noi de classe treballadora i les lletres potents d'Springsteen. És així com el Javed descobreix una sortida catàrtica per als seus somnis reprimits i s'arma de valor per començar a expressar-se amb la seva pròpia veu.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'