Programació TV3

Divendres, 3 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per abordar totes les novetats dels últims dies marcats per l'acord sobre els pressupostos.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coulant de xocolata blanca amb praliné
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia rep un missatge de l'Emili recordant-li que encara té el seu USB, però ella se'l treu de sobre de mala manera. Més tard, la Sílvia i la Samantha surten de festa per celebrar un petit èxit al curs d'art floral i la Sílvia s'emborratxa i, sota els efectes de l'alcohol, envia un missatge a l'Emili disculpant-se. A més, la Sílvia lliga amb un home. Més tard, es desperta a casa seva amb el cos adolorit i amb marques a l'entrecuix i, de sobte, la por que l'hagin agredit sexualment la bloqueja. Mentrestant, el Litus i l'Andreu planegen la sortida del cap de setmana i l'Andreu fa una broma sobre un petó al Litus, que sospita que la Sílvia ha explicat el que va passar entre ells. Posteriorment, al carrer, coincideix amb l'Eva i l'Ernest i tenen una discussió, i el Litus torna a beure. Llavors arriba a casa begut i troba la Sílvia adormida al sofà per culpa de l'alcohol i l'agafa per dur-la a la seva habitació i comença a treure-li la roba. L'Eva, per part seva, signa el contracte per participar en l'assaig clínic. Finalment, quan li ho explica a l'Ernest, l'home no es pren bé que no el tingui en compte per prendre decisions com aquesta i discuteixen.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Tot són problemes
Toni Albà i Agnès Busquets
Toni Albà, actor, director i humorista, i Agnès Busquets, actriu, escriptora i imitadora, són els convidats d'aquesta setmana, que venen a jugar i a gaudir del programa.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: El fil invisible
Londres, anys 50. El cèlebre modista Reynolds Woodcock i la seva germana Cyril són el centre de totes les mirades en el món de la moda: vesteixen la reialesa, estrelles de cinema i membres de l'alta societat amb el seu inconfusible estil. Per la vida del dissenyador hi desfilen diferents dones, que li brinden inspiració i companyia. Però quan coneix l'Alma, que esdevé la seva musa i amant, la planificada vida de Woodcock fa un tomb inimaginable.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'