Programació La 1

Divendres, 3 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Els marquesos arraconen el Manuel, que no té més remei que reconèixer que sí que va participar, i en va resultar victoriós, al certamen de vol. Tot i així, consenten que la Jimena voli amb el Manuel, per afavorir un acostament entre tots dos. Però l'excursió és un desastre. Mentrestant, la Jana continua centrada en el seu propòsit de descobrir si el Curro és el seu germà. No triga a adonar-se que, sigui o no de la seva pròpia sang, el caràcter capritxós i gairebé tirànic del jove la pot ficar en greus problemes. Paral·lelament, les sospites que el Lope pugui ser el cuiner misteriós desactiven la Simona en la seva investigació. Qui no es rendeix és el mateix Lope, sobretot quan a La Promesa hi arriba una nova carta del seu fill. Finalment, la Pía es disposa a posar fi al seu embaràs, amb l'acceptació de la Marquesa i el suport innocent del Rómulo, però ha de deixar les claus de La Promesa en mans de la seva enemiga, la Petra.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
L'Elizabeth viatja a Bodmin, ja que sap que, si no ho fa, no aconseguirà deixar de preocupar-se pel Francis, o pel Ross. El George, per la seva banda, sent d'amagat la conversa de la Demelza amb la Justice Lister, que revela que és la dona de l'acusat i intenta influir en el cas. Paral·lelament, el Dwight descobreix el Francis a la seva habitació, més viu que mai.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Criminal
En un últim esforç per aturar una conspiració diabòlica, s'implanten els records, secrets i habilitats d'un agent de la CIA, mort mentre duia a terme una missió, en un convicte impredictible i perillós amb l'esperança que acabi la feina.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.55
Pel·lícula: Los hombres libres de Jones
Fart de lluitar pels interessos dels més rics, Knight va desertar, es va aliar amb altres grangers més petits i, amb l'ajuda dels esclaus locals, va liderar un aixecament que va portar el comtat de Jones al Mississipí a independitzar-se i crear l'Estat Lliure de Jones. El seu matrimoni amb una antiga esclava, la Rachel, i la seva posterior construcció d'una comunitat interracial, van distingir Newt Knight com una figura lluitadora i controvertida en el context de la guerra civil americana.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.05
Pel·lícula: Lotta y el centro del mundo
Lotta Brinkhammer i la seva filla Lilo Brinkhammer estan de vacances d'estiu i volen relaxar-se al camp. No obstant això, el seu descans no és realment com esperaven a causa de la presència del pare de la Lotta i la seva nova xicota, la naturista Maren. A més, el pare de la Lotta li confessa que vol vendre la casa familiar, deixar de treballar durant un any i anar-se'n amb la seva xicota a Tailàndia.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'