Programació TV3

Dilluns, 6 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Calamars amb mandonguilles
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia nega que hagi pogut patir una agressió sexual. Malgrat la seva negativa, la Samantha intenta convèncer-la perquè vagi a l'hospital. Més tard, a la botiga, la Sílvia es troba malament i decideix anar a l'hospital sense explicar-ho a ningú. Posteriorment, a l'hospital li confirmen que ha patit una agressió. Mentrestant, l'Ivan decideix vendre els quadres del Valeri a la botiga. L'Agustí, per part seva, vol tornar a acostar-se al seu fill, i el Marcel li ho agraeix, encara que també li deixa clar que continuarà relacionant-se amb el Quim. Finalment, el Quim li porta un regal al Marcel i el noi es bloqueja i li demana distància per no continuar fent mal al seu pare.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Bojos per Molière
L'Arnau Bonamusa no té invitacions per al Ferran per a l'estrena de L'avar. El Ferran, per part seva, fa tot el possible per trobar-ne alguna, humiliat per l'actitud del seu pare. Mentrestant, la Kàtia fa costat al Rem, que està pendent de si el Max li fa un càsting per a un espectacle. Finalment, l'Eloi intenta aconseguir diners per passar la setmana, encara que hagi de prendre una decisió difícil..
Sèries
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Cinquanta ombres d'en Grey
L'Anastasia Steele és una estudiant d'últim curs de literatura de la Universitat de Washington, a Seattle. La seva millor amiga li demana que entrevisti l'empresari Christian Grey, milionari amb només 27 anys. La innocent i inexperta Ana queda impressionada pel jove, de manera que cau rendida als seus peus quan ell li proposa de començar una relació. Quan tots dos comencen a intimar, l'Ana se sorprèn quan descobreix les inusuals pràctiques eròtiques del Grey, que la introdueix en un món que ella desconeixia completament.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'