Programació La 1

Dilluns, 6 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Jana és humiliada pel Curro, que li tira la safata i encara l'obliga a disculpar-se amb ell. Tot i així, la Jana no pararà fins a obrir-li els ulls, ja que és el seu germà. Paral·lelament, l'Alonso està asfixiat pels deutes, però la Cruz li prohibeix acceptar els diners del seu pare. Mentrestant, la marquesa troba la manera de celebrar la seva festa d'aniversari: vendre a esquena de tothom el fermall de la Catalina, una joia que ha passat de generació en generació dins la família Luján. Així mateix, la Leonor no pot més: vol oficialitzar la seva relació amb el Mauro i prepara una trobada amb el seu pare per explicar-li-ho. La Jana i la María, per part seva, es desfan de l'incriminatori anell del Tomás llençant-lo al clavegueró embussat del bany de la Jimena. A més, la Simona sospita que el Lope pot ser qui cuina de manera misteriosa i li para una trampa culinària per destapar-lo. Finalment, ell accedeix a explicar-li el seu secret si ella li parla de la falsa correspondència epistolar amb els seus fills.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Ross intenta que els inversors ajudin a expandir el seu negoci. Paral·lelament, l'Unwin Trevaunance prova de combatre els robatoris i el contraban. La Demelza, per part seva, continua amagant l'embaràs al Ross perquè creu que ell no vol ser pare. Finalment, Francis mira de reconstruir la seva vida i intenta reconciliar-se amb el Ross convidant-lo a Trenwith, però el Ross no pot perdonar-li la mort de la Julia.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele: La noche temática
Bailar pegados
Espai que fa un viatge per les millors balades i temes lents de la música que habiten en l'arxiu de Televisió Espanyola. El programa rememora actuacions de solistes i grup mítics de la talla de Chicago, The Christians, Joe Cocker, Bonnie Tyler, Frank Sinatra, The Cranberries, Santana, Jennifer Rush, Enya i The Corrs, entre molts altres.
Altres
Durada: 55'
23.00
Viaje al centro de la tele: La noche temática
Con coreografías
Espai que fa un viatge trepidant per les cançons que han fet moure el cos de tothom perquè venien amb la coreografia posada. El programa rememora temes molt populars, com ara Aserejé, La Lambada, Waka Waka, La Yenka, Saturday Night, No rompas más, Gangnam Style, El baile de los pajaritos i Que la detengan, entre molts altres.
Altres
Durada: 60'
00.00
Viaje al centro de la tele: La noche temática
Distancias cortas
Espai que fa un viatge embriagador a través d'una selecció de les millors balades cantades en castellà. El programa rememora temes com ara En carne viva, Te he echado de menos, En el muelle de San Blas, Escondidos, La chica de ayer, El hombre del piano, Me cuesta tanto olvidarte, Solo pienso en ti i Si tú no estás aquí, entre altres èxits.
Altres
Durada: 60'
01.00
Viaje al centro de la tele: La noche temática
¿Quedamos en la disco?
Espai que fa un viatge energètic al voltant dels grans èxits que van rebentar les pistes de ball a les discoteques dels anys 80 i els 90. El programa rememora actuacions de solistes i grups de la talla de Cher, Rocky Sharpe & The Replays, Village People, George Michael, Gibson Brothers, Duran Duran, Alphaville i Desireless, entre molts altres.
Altres
Durada: 50'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'