Programació TV3

Dissabte, 10 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 465'
13.45
Zona zàping
Lliurament dedicat exclusivament a la gran victòria del Barça a la final de la Champions League femenina de dissabte passat, en què es van remuntar dos gols en contra al Wolfsburg alemany. Oriol Ramon i Xavier Coca, més coneguts com The Tyets, participen en el programa dedicant el seu gran èxit Coti x Coti a les jugadores blaugranes. A continuació, l'espai ofereix tots els gols des de tots els punts de vista, així com l'emoció de la graderia barcelonista present a l'estadi d'Eindhoven.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Spectre
Un missatge críptic del passat de Bond el situa sobre la pista per destapar una organització sinistra. Mentre M lluita contra les forces polítiques per mantenir amb vida els serveis secrets, Bond desgrana les capes d'enganys darrere dels quals s'oculta Spectre per revelar la terrible veritat que s'hi amaga.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.15
Tarda de cine: Posidó
Un transatlàntic de luxe s'enfonsa la nit de Cap d'Any enmig de l'oceà després de ser colpejat per una onada gegant.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
L'endemà de l'Eufòria
Ricard Ustrell fa la primera entrevista televisiva a la triomfadora de la segona edició del programa musical Eufòria, i repassa com han estat aquestes setmanes de competició. A continuació, l'exjugador del Barça Bojan Krkic, que acaba d'anunciar la seva retirada, comenta el seu pas pel club blaugrana, així com la trajectòria que l'ha portat a les grans lligues europees. Una altra de les convidades del programa és algú a qui és molt poc habitual sentir en entrevistes: la funcionària i mestra Helena Rakòsnik, a qui molts identifiquen sobretot per ser la dona de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas. Així mateix, l'espai rep la visita de l'economista Xavier Sala-i-Martín, de l'influencer Anthony Loffredo i d'Andreu Trias, que presenta el seu llibre Ignorant la Síndrome de Down. A més, el cantant Boye interpreta el seu tema Na.
Altres
Durada: 175'
01.05
Pel·lícula: Quantum of Solace
La bella Camille condueix Bond directament fins a Dominic Greene. L'agent secret descobreix que aquest conspira per controlar els recursos naturals del món, motiu pel qual s'alia amb vells amics per aturar Quantum.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
04.00
Rumba a l'estudi
El cigarrito de después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'