Programació 33

Dissabte, 28 maig de 2022
06.00
Teo
En Teo juga a l'aire lliure. El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista, un nen pèl-roig d'uns 4 anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles.
Infantils
Durada: 10'
06.10
Saari
Un dia de pluja. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 2'
06.12
Saari
El dinosaure. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 4'
06.16
Saari
L'hamaca. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.19
Saari
El forat. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.22
Saari
Fet i amagar. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.25
Els mixets
La balena. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.30
Els mixets
La partida d'escacs. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.35
Els mixets
El tren dels Mixets. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.40
Leo, el guardabosc
La Junonia Orithya. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
06.51
Leo, el guardabosc
L'anguila elèctrica. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 12'
07.03
Els o-o-ossets
Com en un videojoc. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.08
Els o-o-ossets
Museu, sí. Museu, no. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
07.14
Els o-o-ossets
El pastís desaparegut. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.19
Els o-o-ossets
Aigua pertot arreu. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 7'
07.26
L'abella Maia
Fruita prohibida. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.38
L'abella Maia
En Willy fa morros. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.50
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de les ales desaparegudes. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
08.01
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas del pallasso que no fa riure. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 12'
08.13
Masha i l'os
Una bona escombrada. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
08.19
Masha i l'os
Tot en família. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.26
Masha i l'os
La dolce vita. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.34
El Mic i els seus amics
Juguem a metges. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
09.00
Pat, el gos
Ràpid i net. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
09.07
Pat, el gos
Segona mà. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
09.14
Pat, el gos
Maduixa amb nates. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
09.22
Pat, el gos
Pànic al veterinari. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
09.29
Pat, el gos
L'enemic invisible. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
09.37
Pat, el gos
Vigilància estricta. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 5'
09.42
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Només amb invitació. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
10.04
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
L'ex del Shifu. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
10.26
GhostForce
Màstaar. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
10.37
GhostForce
Aracxiclet. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 13'
10.50
En Grizzy i els lèmmings
El millor amic de l'ós. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
10.57
En Grizzy i els lèmmings
Súper Grizzy Bros. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
11.04
En Grizzy i els lèmmings
Germà de mentida. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 6'
11.10
Dracs: Cap a nous horitzons
Un cant mortal. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 21'
11.31
Dracs: Cap a nous horitzons
Entre l'enclusa i el martell. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 23'
11.54
Robin Hood, el trapella de Sherwood
La princesa en perill. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 13'
12.07
Els germans Kratt
Liturgusa Krattorium. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
12.28
Els germans Kratt
Energia de panda. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
12.51
Pat, el gos
El Pat fa guàrdia. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
12.58
Pat, el gos
Per art de màgia. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.05
Pat, el gos
Un regal que vola alt. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
13.13
Pat, el gos
Lleveu àncores! El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.20
Pat, el gos
Juràssic Pat. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
13.28
Pat, el gos
El Pat contra el Tità. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 6'
13.34
Els bons ossos bruns
Aventura al laberint. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
13.47
Els bons ossos bruns
El túnel de la por. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
14.00
Els bons ossos bruns
El Vick s'ha tornat boig. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 9'
14.09
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La resposta. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
14.30
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La Befana. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
14.52
El xai Shaun
Tot nevat. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
14.59
El xai Shaun
El coco. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.06
El xai Shaun
N'has perdut un tros. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.13
El xai Shaun
El corb. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.20
El xai Shaun
En Shaun el fugitiu. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.27
El xai Shaun
Costa d'empassar. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 3'
15.30
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La venjança del drac (I). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
15.52
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La venjança del drac (II). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
16.15
GhostForce
Filesfereïdor. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
16.26
GhostForce
Meta i Lix. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
16.38
GhostForce
Galetaflama. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
16.50
Zoom, el dofí blanc
L'ocell rar. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
17.02
Zoom, el dofí blanc
Un robinson particular. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
17.14
Zoom, el dofí blanc
La nit dels tupapaus. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
17.25
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Un passeig entre amics. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El cofre sorpresa. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.49
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El rei i la gallina. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
18.01
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Els invasors. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 10'
18.11
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Horrificator. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 24'
18.35
Els germans Kratt
El fraret rescatador. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.56
Els germans Kratt
El rei de les marees. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
19.18
En Grizzy i els lèmmings
L'os boreal. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.25
En Grizzy i els lèmmings
Os tic-tac. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.32
En Grizzy i els lèmmings
Somnis per encàrrec. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.39
En Grizzy i els lèmmings
Lèmmings elementals. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.46
En Grizzy i els lèmmings
Mainadera ursina. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 6'
19.52
Les Sisters
El Roger. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 12'
20.04
Les Sisters
Bojos pel futbol. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 13'
20.17
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Mil vint preguntes. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
20.39
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La nòvia del Po. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
21.02
Jamie Johnson
No et rendeixis mai. El Jamie Johnson és un nen d'onze anys que viu amb la seva mare, la Karen, que està separada, i el seu avi, el Mike. Poc després d'entrar al col·legi Kingsmount coneix la Jack Williams, una nena que té la mateixa passió que ell, el futbol, i el Boggy, un nen que s'interessa més pels escacs que pels esports de pilota. Els tres es fan amics i tenen més d'un problema amb uns companys de classe.
Infantils
Durada: 30'
21.32
Fora de control
Dos germans bessons de 12 anys, Dru i Kal, descobreixen que el govern està controlant i manipulant de manera secreta la joventut d'Austràlia a través de mòbils i tauletes.
Sèries
Durada: 23'
21.55
Buga Buga
Os
Emissió dels capítols Avi, Tinder i Os.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Cinema 33: L'any de la plaga
Després de trencar amb la Irene, els amics i companys de feina del Víctor s'entesten a trobar-li una nova xicota. Però ell no vol oblidar-la, fins i tot quan apareix la Lola. De sobte, la Irene truca al Víctor, nerviosa, i li demana ajuda: la gent del seu voltant es comporta de manera diferent, com si haguessin perdut els records i les emocions. Influenciat per les pel·lícules i les sèries que li han marcat la vida, el Víctor no és capaç d'oferir una explicació racional al que està passant, però agafa forces i decideix convertir-se en l'heroi que mai no va ser per a la Irene.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.25
Inèdits
Terry Gilliam
Més conegut per formar part del grup dels Monty Python, Terry Gilliam va començar a dirigir les seves pròpies pel·lícules al començament dels 80. Jaume Figueras el va poder entrevistar a propòsit de Las aventuras del barón Munchausen, que el 1989 tancava la seva coneguda trilogia de la imaginació. El programa recupera els originals de càmera d'aquella interessant i divertida entrevista, que ara es pot veure íntegra.
Altres
Durada: 35'
01.00
When a dream comes true
L'Ed ha dedicat tota la seva carrera a la creació de vídeos institucionals per a empreses a Barcelona. No obstant això, ell sempre havia imaginat que a la seva edat ja hauria triomfat com a cineasta als Estats Units. Quan està a punt de complir els 40 i de casar-se, s'adona que la seva vida no és com ell l'havia planejat. Una crisi d'identitat que el porta a deixar-ho tot i mirar de complir el seu somni d'infància, amb el risc de perdre la seva dona, arruïnar la seva empresa i quedar en ridícul en el seu entorn familiar i social.
Documentals
Durada: 75'
02.15
Inèdits
Terry Gilliam
Més conegut per formar part del grup dels Monty Python, Terry Gilliam va començar a dirigir les seves pròpies pel·lícules al començament dels 80. Jaume Figueras el va poder entrevistar a propòsit de Las aventuras del barón Munchausen, que el 1989 tancava la seva coneguda trilogia de la imaginació. El programa recupera els originals de càmera d'aquella interessant i divertida entrevista, que ara es pot veure íntegra.
Altres
Durada: 30'
02.45
Revolució sonora. Vivències a les cases de la músi
Des del 2005, el projecte sense afany de lucre Cases de la Música treballa per transformar i democratitzar l'ecosistema musical català. Amb participació tant pública com privada, el seu objectiu és dinamitzar l'àmbit no professional de la música i cobrir una sèrie de mancances estructurals i desequilibris territorials.
Documentals
Durada: 60'
03.45
Andrea Motis, la trompeta silenciosa
Andrea Motis va despuntar ja des de ben petita com a cantant, trompetista i saxofonista. Als 14 anys va rebutjar una oferta important del segell Blue Note. Als 16, Universal va trucar a la seva porta, però no estava preparada. Finalment, als 21, ha arribat el moment de fer el gran salt al jazz internacional. El documental segueix l'any que precedeix el de la gravació del seu primer disc, a Nova York. Però l'Andrea no vol ni l'èxit ni la fama, sinó viure el present. La seva música encarna aquests valors tan poc freqüents.
Documentals
Durada: 55'
04.40
Thalassa
La història de Xico (II)
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
04.55
L'illa del tresor
Francisco Ibáñez
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.20
L'illa del tresor
Joan Isaac
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'