Programació La 1

Dissabte, 19 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
Arranca en verde
Alcázar de San Juan
Un viatge per Espanya amb un concurs mòbil en què es posen a prova els coneixements sobre seguretat viària dels concursants.
Altres
Durada: 30'
09.20
+Cotas
Espai que comparteix curiositats i consells per a la cura dels animals domèstics.
Altres
Durada: 65'
10.25
MasterChef Celebrity
Els aspirants utilitzen cítrics com limequat, bergamota, kumquat i mà de Buda per cuinar un plat dolç o salat. A més, han d'integrar en l'emplatat un ventall, unes peces de Lego o l'objecte que els hagi tocat. Mario Vaquerizo, aspirant de la passada edició del talent culinari, intenta inspirar-se. En la prova exterior, els famosos reten un homenatge als pacients i professionals que treballen a l'Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo servint un menú dissenyat per Carlos Maldonado, guanyador de la tercera edició de Masterchef. En l'eliminació, els concursants han de preparar un plat amb una au utilitzant la tècnica del premsat, per extreure'n tot el sabor i aprofitar tot el potencial del producte. El maître José Jiménez Blas els ensenya com fer-ho, ja que els plats seran tastats per cinc grans xefs: Javi Estévez, Marcos Morán, Nandu Jubany, Nino Redruello i Rodrigo García.
Altres
Durada: 185'
13.30
Audiencia abierta
Monogràfic sobre els Premis Princesa d'Astúries, des d'Oviedo. Carmen Romero visita el Poble Exemplar d'Astúries 2019 i s'analitza el primer discurs de la princesa Elionor.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Des del Principat d'Astúries, el programa analitza el debut de la Princesa en el lliurament de guardons que porten el seu nom. I des de Pollença, a l'illa de Mallorca, l'espai de crònica social ofereix tots els detalls de l'enllaç de Rafa Nadal, el millor tennista espanyol de tots els temps, i Mery Perelló.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La suerte de Bella
La Bella és una agent immobiliària de Nova York que acaba de signar els papers del divorci. Tot i que la separació no ha estat traumàtica i tots dos han aconseguit quedar com a amics, la Bella està desconcertada davant de l'anunci que el seu exmarit, el Mick, serà pare de nou d'aquí pocs mesos.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Julia y el oficial
Baviera, any 1965. La Julia arriba al poble de Lehrbach, enviada per la diòcesi per supervisar i gestionar la construcció d'un orfenat. Els seus mètodes pedagògics moderns i la seva gran autoconfiança no s'ajusten a la imatge tradicional de la família que encara preval al país.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Cine de barrio: Donde hay patrón...
La tripulació d'un petit pesquer està preocupada perquè la nova propietària vol vendre'l. El Manolo, el patró, idea un pla que consisteix a conquerir la cap i evitar la venda.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Semana de tensión, Caos en Siria i Trayectorias ejemplares: Rebre un premi per fer el bé a la humanitat és un regal impagable. És el que han aconseguit els nou homes i dones guardonats amb els Premis Princesa d'Astúries. Un equip de l'espai ha parlat amb ells sobre la seva trajectòria i els valors que els han inspirat.
Altres
Durada: 40'
22.10
Pel·lícula: Lo mejor para ella
Elliot Anderson és un home colpejat per la mort recent de la seva dona que ha de criar sol la seva estimada neta, l'Eloise. Les coses es compliquen quan la Rowena, l'àvia paterna, reclama judicialment la custòdia de la nena, que es veu embolicada en un plet que enfronta dues famílies que se l'estimen profundament. Durant el procés les dues parts assumeixen els seus errors passats i aprenen que el perdó i la reconciliació entre les dues famílies és l'únic camí per protegir l'Eloise i vetllar per la seva felicitat.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.05
Vaya Crack
Cada setmana, sis concursants han d'afrontar diferents proves fins a arribar a una última fase on dos finalistes competeixen pel triomf en el Duel Final. L'objectiu és trobar la persona que reuneixi l'habilitat, la rapidesa i la intel·ligència necessàries per superar tot tipus de reptes relacionats amb diferents capacitats físiques i intel·lectuals.
Altres
Durada: 90'
01.35
Pel·lícula: Bajo cero: Milagro en la montaña
Després d'una tempesta de neu, Eric Lemarque, exjugador d'hoquei professional, queda atrapat un total de vuit dies. Durant aquest temps ha d'afrontar el seu passat i acceptar els seus dimonis personals i redescobrir el poder de la fe dins d'ell per sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'