Programació La 1

Dimecres, 19 gener de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia demana al Leo temps per pensar. Paral·lelament, el Tirso, l'Elena i el Dani estan cada vegada més units. El Mario, per part seva, adverteix l'Elena que pensar a tenir una relació amb el Tirso només per l'estampa familiar no és una bona idea, i ella comença a replantejar-se el que sent per l'hostaler. Mentrestant, a l'Àfrica, la Carmen i el Kiros no poden estar l'un sense l'altre, però no poder viure el seu amor en llibertat els crema per dins. Finalment, després que el Francisco enxampés la Linda i el Faustino besant-se al club, la Linda està convençuda que el Francisco parlarà amb el seu pare, cosa que la farà perdre-ho tot.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Víctor investiga pel seu compte el parador de la germana desconeguda de l'Hugo Villalobos, mentre que el Quintero intenta refer-se de la bolcada. La Carol, per la seva banda, aconsegueix que contractin la Hana al centre cívic. Finalment, el pare de l'Emma, una adolescent del barri, en denuncia la desaparició.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Cada uno por su lado, grandes éxitos
Un viatge insòlit per les separacions més sonades del món dels famosos: Sara Montiel, Rocío Carrasco, Terelu Campos, Feliciano López, Isabel Pantoja, Kiko Rivera, Jesulín d'Ubrique, Sergio Dalma i Concha Velasco, entre d'altres.
Altres
Durada: 30'
22.40
Pel·lícula: The Town. Ciudad de ladrones
A Boston es produeixen més de 300 robatoris cada any. D'un barri de 1.600 quilòmetres quadrats anomenat Charlestown n'han sorgit més lladres de vehicles blindats i de bancs que de cap altre lloc dels Estats Units. Un d'ells és Doug MacRay, encara que no està fet de la mateixa pasta que els seus col·legues en el crim. A diferència d'ells, el Doug ha tingut una oportunitat de tenir èxit, una oportunitat d'evitar seguir les empremtes criminals del seu pare. En comptes d'això, es va convertir en el líder d'un grup de lladres de bancs implacables que s'enorgulleixen d'agafar el que volen de manera neta. L'única família que té el Doug és la dels seus socis criminals, especialment el Jem, qui, malgrat el seu temperament perillós i irritable, és el més semblant a un germà que el Doug hagi tingut mai. No obstant això, tot ha canviat des de l'últim treball de la banda, quan el Jem va agafar un ostatge durant un breu espai de temps: la directora de l'entitat, Claire Keesey. Quan descobreix que viu a Charlestown, el Jem es posa nerviós i vol comprovar què és el que ha vist. Com que sap del que és capaç el Jem, el Doug s'encarrega del problema. Busca la Claire, que no té ni idea que no es tracta d'una trobada casual ni que aquest estrany encantador és un dels homes que la van terroritzar fa tan sols uns dies. A mesura que la seva relació amb la Claire va evolucionant fins a convertir-se en una apassionada història d'amor, el Doug vol canviar de vida i de ciutat. Però amb els federals, liderats per l'agent Frawley, trepitjant-li els talons i el Jem qüestionant la seva lleialtat, el Doug s'adona que no li resultarà fàcil aconseguir-ho i que, el que és encara pitjor, pot posar en perill la Claire. Totes les possibilitats que hagués pogut tenir en qualsevol moment queden reduïdes ara a una decisió: delatar els seus amics o perdre la dona que estima.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.35
Pel·lícula: Anon
En un futur pròxim en el qual no existeix ni la privacitat ni l'anonimat, el policia Sal Frieland topa amb una dona que ha aconseguit burlar el sistema.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 125'