Programació La 1

Divendres, 9 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Davant la pressió de la Jimena, la Blanca confessa que estima el Manuel com a amic. La Jimena se sent desplaçada i va a explicar les seves angoixes a la Cruz. La Blanca, per part seva, força el Manuel a decantar-se per la Jana o la Jimena. D'altra banda, la Jana i la Pía creuen que el pare del Curro podria haver estat don Juan, el ja desaparegut baró de Linaja. Mentrestant, el Curro ataca el seu pare per no haver tractat bé l'Eugenia. Així mateix, la Catalina s'adona que ni el Tadeo ni cap de la resta dels treballadors de la finca sembla prendre-se-la seriosament pel fet de ser dona. A continuació, el Gregorio s'enfronta al Rómulo per haver renyat la Pía, i li demana que la pròxima vegada que vulgui parlar amb ella ho faci a través d'ell. A més, la Teresa, amoïnada, explica a la Jana les seves sospites que la Petra l'estigui enverinant i que el seu malestar vingui d'aquí.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
La Nicoletta es deixa convèncer pel Riccardo sobre la sinceritat de les seves intencions. A més, la Tina va a dormir a casa de la Gabriella i la Roberta, després de la discussió amb la seva mare. Finalment, a la mansió Guarnieri arriba la documentació de la fundació a nom de la mare de la Marta: una iniciativa que ha tingut el Lucca i que deixa molt sorpresa tota la família.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Spider-Man: Lejos de casa
Spider-Man ha de fer un pas endavant i fer-se càrrec de noves amenaces en un món que ha canviat per sempre. Amb aquest objectiu, decideix unir-se als seus millors amics en unes vacances per Europa.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.05
Pel·lícula: Con todos los honores
Scott Huffman és un jove membre del Pentàgon a qui li encarreguen revisar la condecoració pòstuma d'un veterà de la guerra del Vietnam. Es tracta de William H. Pitsenbarger, un parametge que va salvar més de 60 vides en el conflicte.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.00
Call my agent
Juliette Binoche
Emissió dels capítols Guy Marchand i Juliette Binoche.
Sèries
Durada: 110'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'