Programació La 1

Divendres, 24 gener de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
La Celia va a confessar a l'Adela que l'amant de l'Elías és ella, però l'Adela ja ho sap. Paral·lelament, el Jesús es nega a signar un contracte amb una important cadena de supermercats que ja va rebutjar al seu dia, i s'enfada amb l'Elías per intentar enganyar-lo. Més tard, el Javier i el Jorge valoren projectes per renovar les paradetes buides, i tots dos n'escullen un que suposa convertir el lloc de peixateria en un restaurant de peix fresc. El Nacho, mentrestant, acapara la cura de la Rosa, que està malalta, i no deixa que la Noa s'encarregui de res.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
Sense fer cas a les ordres del Rojo, el Tobías ataca el Miguel amb la intenció de venjar-se per la humiliació soferta. Mentrestant, la Lara rep la inesperada visita de la seva mare Julia, una antiga hippy amb una personalitat molt especial.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Santiago es lliura de la mort, i el Cesáreo li regala la navalla amb la qual gairebé l'assassinen. El Santiago, alhora, li insinua a la Genoveva que sospita que ella està al darrere de l'atac i es presenta a casa del Felipe per parlar amb ell. Paral·lelament, a l'exposició, el Marqués de los Pontones compra el quadre de el nu de la Camino. A continuació, la Rosina li recrimina al Liberto haver-li ocultat el contingut dels quadres de la Maite, ja que l'exposició és el tema preferit al barri. Més tard, la Felicia veu un llaç vermell al vestit de la Maite que augmenta les seves sospites. El Julio, mentrestant, està molt dolgut per com l'ha tractat el José i es desfoga amb l'Emilio, que li aconsella ser comprensiu.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef Junior
Final
El programa celebra la seva gran final després de sis setmanes en què els seus aspirants han millorat molt. Aquesta nit, la Lu, el Leo, la María i l'Albert lluiten per convertir-se en el guanyador de la setena edició. De la primera prova, en la qual els aspirants han de reproduir un plat de Pepe Rodríguez Rey, surt el primer duelista. A més, Tamara Falcó, guanyadora de la quarta edició de MasterChef Celebrity, visita els aspirants per desitjar-los molta sort. Més tard, en la prova exterior, en la qual els concursants han de preparar dos plats del restaurant DSTAgE de Madrid, el jurat escull el segon duelista. Finalment, els dos finalistes han de cuinar un menú compost d'un entrant, un primer i unes postres. El xef Martín Berasategui, de dotze estrelles Michelin, segueix de prop aquesta prova i tasta els plats per ajudar el jurat a trobar el millor d'aquesta edició.
Altres
Durada: 200'
01.30
Viaje al centro de la tele
Más preguntitas
Divertit viatge per les entrevistes més destacades dels programes de Televisión Española. Comunicadors com Mercedes Mila, Ángel Casas, El gran Wyoming o María Teresa Campos entrevisten personatges com Penélope Cruz, Dustin Hoffman, Tina Turner, Queen i molts més.
Altres
Durada: 60'
02.30
Olmos y Robles
El final del camino
L'Olmos, segrestat per Lorenzo Garrido i els seus homes, assisteix a la revelació d'una dolorosa veritat sobre el seu passat. Mentrestant, i després de trobar l'arxiu amb la investigació del seu pare contra Global Ultratec, el Robles es prepara per detenir els criminals que van assassinar els seus pares. Finalment, i com en altres ocasions, la col·laboració de tots els veïns d'Ezcaray és indispensable per mantenir la pau al poble.
Sèries
Durada: 70'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'