Programació TV3

Dilluns, 23 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista l'expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas. A continuació, es parla amb veïns de la Sagrada Família i amb l'Ajuntament de Barcelona perquè expliquin els seus punts de vista sobre el projecte de l'escalinata del temple de Gaudí. L'escriptor David Cirici, per la seva banda, analitza les imatges de la setmana, com la de Pedro Sánchez sobrevolant la zona d'Almeria afectada pel temporal, però també treu les veritats ocultes d'una foto d'un àlbum privat i d'una foto robada. I en la tertúlia esportiva, el convidat és Aitor Egurrola, porter del Barça d'hoquei patins.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Temporada 1 Capítol 5
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Tacos de pollastre
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel vol trencar el contracte amb la Carrión per evitar ser còmplice del blanqueig que ha descobert que fa, però el seu advocat li diu que està lligat de mans i peus. Mentrestant, la Noe vol fer un treball sobre l'empresa de la Carrión i a la dona li fa molta il·lusió. El Miquel se n'assabenta i s'esvera. La Lola, per la seva banda, comença a fer el trasllat, però l'Eva li confessa que es va espantar una mica amb la manera com va fer fora la Txell. La Lola es disculpa i sembla que la convenç que és la companya ideal. L'endemà, la Lola se'n va a trobar la Txell. Mentrestant, la Joana necessita ajuda i contracta una dona, la Manar, musulmana de pare libi i mare catalana.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
La sala
Fantasmes sense empremta
Emissió dels capítols La granota i l'escorpí i Fantasmes sense empremta.
Sèries
Durada: 110'
23.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.30
Gran reserva
Xou: Set de nit
Set de nit Col·laboradors: Toni Albà, Xavier Bertran, Rosa Boladeras, Manel Lucas, Francesc Novell, Josep Tomàs Convidada: Cecília Roth i Fito Paez, protagonista i director de la pel·lícula "Vidas privadas".
Altres
Durada: 85'
02.55
Ritmes a l'aula
Elio. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.25
Cava de blues
Big Mama Montse & Riqui Sabatés. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.10
Fusió i swing a l'estudi
Djangologie. Djangologie és un quintet que es dedica bàsicament al Gypsy Swing i que crea material propi al voltant dels diferents "palos" d'aquest estil. Swing, vals, rumba, bolero o bossa nova, es combinen d'una manera natural en un joc de complicitats entre els solistes d'aquesta formació, que va ser una de les pioneres a casa nostra. Joan Ramon Puntí a la guitarra, Pere Soto a la guitarra, Albert Vila al contrabaix, Joan Aguilar al violí i Marc Casas al vibràfon.
Altres
Durada: 45'
04.55
Jazz a l'estudi
Victor de Diego. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'