Programació TV3

Dijous, 8 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Vichyssoise de poma i xocolatines de fruites seques
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Sílvia s'obsessiona amb la festa que han muntat l'Emili i l'Alexandra per celebrar la seva reconciliació. La Noe, per part seva, obliga el Miquel a acompanyar la Tilda i el Guillem a un centre comercial. Finalment, després d'haver-se embolicat, el Valeri es comporta com si l'Ivan i ell tornessin a ser parella.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Polònia
Com que continuen els pactes per investir el nou alcalde de Barcelona, Trias, Collboni, Colau, i Maragall visiten el programa First Dates, per mirar de tancar acords entre ells. Mentrestant, quan queden menys de dos dies per tancar les llistes electorals, Pedro Sánchez intenta posar pau entre Podem i Sumar perquè és l'única opció que té de guanyar les eleccions abans que Feijóo s'apoderi del despatx. Tot seguit, el programa descobreix quina és la nova estratègia d'Esquerra Republicana de Catalunya i les propostes de Pere Aragonès per millorar la imatge del partit, després dels mals resultats obtinguts el passat 28 de maig. Paral·lelament, els membres de Junts es reuneixen per buscar un substitut de Laura Borràs, ara que l'han inhabilitada.
Altres
Durada: 40'
22.50
Alguna pregunta més?
La Nerea va fins a l'Aplec del Caragol, a Lleida, on tasta els caragols per primer cop. L'Isma, per part seva, es desplaça fins a una de les universitats de Madrid per viure la primera jornada de la selectivitat. A continuació, a la secció La televisió és cultura, el cantant Miki Núñez escalfa motors per a la final d'Eufòria mentre parla de menjar ous. Així mateix, Xènia Casado entrevista l'artista Bad Gyal. A més, s'emet el tràiler de MESSIó impossible, Mapi León s'enfronta als Monty Python i es descobreix que Xavier Graset i Juana Dolores en realitat són molt amics.
Altres
Durada: 40'
23.30
Zona Franca
Danae Boronat conversa amb Roger Escapa, periodista i presentador del programa El suplement, de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 60'
00.30
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Willy Fuego. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'