Programació La 1

Dijous, 8 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El Rómulo està fastiguejat perquè s'ha fet públic que pensa deixar La Promesa i busca el responsable de difondre el rumor, però no acaba de trobar-lo. Paral·lelament, el viatge del Curro al sanatori no ha servit de res, i la investigació sobre els seus orígens s'ha encallat, com la de la Jana sobre els seus. El Lorenzo i la baronessa, per la seva banda, posen en marxa el seu pla per trasbalsar la Cruz, i es mostren afectuosos davant de la marquesa i aparenten estar barallats davant dels altres. Més tard, la Petra també s'adona d'aquest joc i es converteix en aliada de la seva senyora per desemmascarar-los. Mentrestant, la relació de la Jimena i el Manuel no s'arregla, ja que ella l'acusa de no fer-li cas i de deixar-la de banda des que va arribar la Blanca. Finalment, s'atreveix a enfrontar-se a la Blanca i a preguntar-li una cosa molt compromesa.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
La Tina es comença a plantejar deixar el Paradís perquè sembla que l'Agnese s'ha posat malalta pel disgust que la Tina li ha donat. Més tard, la Marta impulsa el projecte Model durant un dia, en què fa fotos a les clientes i les dependentes. Finalment, el Riccardo cerca l'ajuda de la Gabriella per aconseguir parlar amb la Nicoletta.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
El motivo
La Clara no pot perdonar el Julio després de la seva traïció en la desaparició del Ricardo. Paral·lelament, la Marta dona la notícia del seu embaràs a l'Andrés. A més, el Javier té problemes amb el tinent García, a qui va desobeir amb la detenció del Julio. Finalment, el Paolo i la Luz s'enfronten després del que va passar entre ella i l'Ainhoa.
Sèries
Durada: 45'
22.35
Viaje al centro de la tele
Zoombados
El programa ofereix un homenatge a la peculiar forma d'entendre els enregistraments musicals del realitzador Valerio Lazarov, amb un capítol que és un cúmul d'estímuls visuals que no deixaran indiferent a ningú i en què es recopilen les millors actuacions musicals dirigides i realitzades per Lazarov. Amb èxits dels seixanta i setanta, així com els millors artistes del moment, l'espai mostra la importància que va donar Lazarov a les localitzacions, els cromes, els ballets, l'attrezzo i, sobretot, els famosos zooms. La combinació de tots aquests elements dona com a resultat una hora d'autèntic espectacle a tots els nivells.
Altres
Durada: 55'
23.30
Viaje al centro de la tele
70 y pop
Viatge musical al voltant de les cançons i els intèrprets que van encapçalar les llistes d'èxits als anys 70, amb figures com Nino Bravo, Camilo Sesto, George Harrison, Pop Top, Be Gees, Tony Ronald, Carlos Santana i Julio Iglesias, entre d'altres.
Altres
Durada: 60'
00.30
Viaje al centro de la tele
A 70 por hora
Recorregut musical i nostàlgic per les actuacions de grups i solistes que van triomfar als anys 70, com Cat Stevens, Luis Eduardo Aute, John Lennon, Cecilia, Joan Baez, David Bowie, Stevie Wonder, Bob Marley i Aretha Franklin.
Altres
Durada: 65'
01.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'