Programació La 1

Dijous, 20 febrer de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Adela s'enfronta al Sáez, el tipus que va a fer-li la competència. Paral·lelament, el Jesús informa l'Elías del problema del seu ex i l'adverteix que està sent molt dur amb ella. Posteriorment, abatuda per la seva malaltia, la Rosa decideix recórrer a teràpies alternatives amb l'ajuda de l'Adela, però el Nacho s'oposa al tractament. Tot i així, d'amagat, la Rosa deixa de prendre els antibiòtics. Mentrestant, el Jorge reconeix davant la Lorena que sent enveja de l'Elías. La Celia, per la seva banda, decideix indagar sobre la vida del Manuel per poder respondre els dubtes del David. Finalment, el Paolo pateix les conseqüències d'haver-se convertit en un donjoan quan dues de les seves cites es presenten a la vegada i ha d'evitar que es trobin.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Servir y proteger
La María i l'Elías tornen de la seva lluna de mel, i el primer cas en què treballarà el policia serà perseguir una banda de menors que roben telèfons mòbils. Mentrestant, el Quintero tem estar sentint alguna cosa massa forta per la Diana.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
El Felipe demana a la Marcia que se'n vagi de casa i després consola la Genoveva, que pensa que ha pogut perdre el nadó. Paral·lelament, el Santiago prega a la Marcia que se'n vagi amb ell, però no té èxit, així que se'n va ell a visitar la Genoveva per última vegada i la Laura el segueix. Mentrestant, després d'assabentar-se del tema de la Maite, la Susana discuteix amb l'Armando sobre els gustos i l'estil de vida de la pintora. La Camino, per la seva banda, accepta l'amistat de l'Ildefonso, però res més. Mentrestant, comença la negociació entre la Felicia i l'Armando, i el Liberto fa de mediador. Posteriorment, el Julio torna i revela el misteri de la seva absència: ha abandonat l'exèrcit i ha buscat feina. Finalment, per calmar els plors del Moncho, els Palacios segueixen intentant aprendre el crit del Jacinto, i la Carmen ho aconsegueix.
Sèries
Durada: 50'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
22.40
Cuéntame cómo pasó
Mala gente
Abril de 1991. La María i la seva amiga África tornen de festa i es topen amb un succés inesperat a San Genaro que els talla el bon rotllo de cop. Mentrestant, la Mercedes ultima els preparatius de l'aniversari de l'Oriol que celebraran a casa seva. El noi té 16 anys i, tot i que sempre s'ha mostrat molt madur i sensat, no porta gens bé la relació de la seva mare amb la Belén. A la celebració es sumen la Paquita i las lobitas, que porten novetats en tornar al barri. Per la seva banda, l'Antonio porta el seu net i els seus amics al parc d'atraccions després de la celebració, però aprofita per passar abans per casa de la Mercedes, ja que està inquiet perquè s'ha assabentat que ella se'n va de viatge amb el Max i no ho porta gens bé. Finalment, el Toni rep la visita inesperada de l'Estrella, la nena que va ser robada a l'hospital per donar-la a uns altres pares.
Sèries
Durada: 75'
23.55
Ochéntame otra vez
Inclou Terapia de pareja i Mamá, soy gay
Documentals
Durada: 105'
01.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'