Programació La 1

Dijous, 16 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 80'
08.20
Homenaje a las víctimas de la COVID
Espanya rendeix tribut a les víctimes de la COVID-19 i a les persones i col·lectius que lluiten contra la pandèmia. L'espai retransmet aquest memorial per manifestar l'afecte a les famílies dels morts, als servidors públics i tots els sectors afectats per la crisi del coronavirus. La cerimònia d'Estat té lloc a la Plaça de l'Armeria del Palau Reial de Madrid. Presidida pel rei Felip VI, compta amb l'assistència dels màxims representants de les institucions de l'Estat, de les institucions europees i de l'Organització Mundial de la Salut.
Altres
Durada: 130'
10.30
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
La gamba blanca y la chirla de Punta Umbría
Avui, el xef Javier Peña es desplaça fins a Punta Umbría, a Huelva. En la seva llotja i de la mà dels pescadors, s'endinsa en el famós món de la gamba blanca i la cloïssa de la zona. A més, Tamara Falcó i Peña cuinen pasta fresca de rossellones i gambes, i quallada d'orxata. Finalment, el convidat d'avui és el xef Abra.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Rosa s'adona que sobra a la pizzeria, però la Cristina li diu al Paolo que és millor que ells no treballin junts. Paral·lelament, l'Elías ofereix al Germán ser la seva mà dreta en els negocis familiars si el Jesús el nomena hereu. Mentrestant, el David es queda a càrrec de la drogueria amb gran èxit, però la Celia no aconsegueix ni tan sols començar la seva novel·la. La Noa, per la seva banda, lluita per superar el trauma del Nacho, quan descobreix que el seu pare acaba de sortir del coma.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo continua sense recordar qui li va disparar, i la Verónica el pressiona perquè recuperi la memòria amb la intenció d'exculpar el Toni. Paral·lelament, l'Espe torna interrogar el Quintero i aquest li explica que la Diana va perdre un nadó sent molt jove. Mentrestant, el Rojo reconeix a la Leonor que va conèixer el Vlado a la presó, però nega que sigui el seu soci. Finalment, el Karim i la Merche es reuneixen amb el Darko per tancar la compravenda d'armes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
El Marcos encarrega el menjar del convit als Olmedo. Mentrestant, la Lolita es recupera del mareig, però es nega a anar al metge, i la Carmen creu que pot estar embarassada. Paral·lelament, l'Antoñito reuneix els veïns i criats, no vol que el vegin de manera diferent. El Felipe, per la seva banda, vol anar al metge perquè li facin un reconeixement. Posteriorment, l'Aurelio, el nou indià arribat a Acacias, aborda el Marcos al carrer, i resulten ser vells coneguts. També es troben pel carrer l'Anabel i la Natalia, la nouvinguda.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
This Is Us
Día del trabajo
Emissió dels capítols El gran plan i Día del trabajo.
Sèries
Durada: 85'
23.30
Citas
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 95'
01.05
Pel·lícula: Billy Lynn
El soldat de 19 anys Billy Lynn, amb la resta de soldats de l'escamot Bravo, es converteix en un heroi després d'una angoixant batalla a l'Iraq i el porten temporalment de tornada a casa, perquè hi faci una gira. Per mitjà de flashbacks, que culminen en el grandiós espectacle del descans del partit de futbol americà del Dia d'Acció de Gràcies, la pel·lícula va descobrint el que realment li va passar a l'escamot i mostra el contrast entre la realitat de la guerra i les percepcions dels americans.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'