Programació La 1

Dimarts, 29 novembre de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 40'
14.50
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
16.05
Diseñando tu amor
La Valentina i el Claudio es troben a la cuina i, sense dir-se ni una sola paraula, es demostren el seu amor amb un petó. La Nora, per la seva banda, pensa que el Leonardo és un delinqüent, però ell li assegura que és fill de la Consuelo. Més tard, després de l'ensurt, la Nora li comenta que és model. Finalment, la Valentina sap que la Yolanda menteix sobre l'Helena.
Sèries
Durada: 45'
16.50
Servir y proteger
La Pilar i la Vega duen a terme el seu pla de fugida, però les coses no surten com esperaven. El Gabriel, per part seva, denuncia la Yolanda, amb conseqüències nefastes per a ella. Mentrestant, la policia organitza un operatiu per detenir els cotxes robats que condueix el Gael per al Lorenzo. Finalment, l'Iris rep una notícia inesperada quan investiga el parador de la família de l'Isma.
Sèries
Durada: 60'
17.50
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.45
FIFA World Cup Qatar 2022
Prèvia i partit (20h.). Duel entre nacions del Regne Unit. Anglaterra té moltes esperances posades en aquest Mundial. Després de golejar l'Iran a la primera jornada, els de Gareth Southgate no van poder passar de l'empat davant dels Estats Units. S'enfronten a una selecció gal·lesa que arriba en la corda fluixa a aquesta última jornada, amb només un punt i obligat a vèncer si vol tenir opcions de ser als vuitens de final. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Javi Martínez i Santi Cazorla. Des de l'Estadi Áhmad bin Ali.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 145'
22.10
Diseñando tu amor extra
Espai que fa un resum de la sèrie Diseñando tu amor.
Altres
Durada: 5'
22.15
MasterChef Celebrity
Final (II)
A l'últim duel del programa, dos aspirants dissenyen i elaboren un menú complet amb el qual han de conquerir el paladar del jurat i dels xefs Joan Roca i Massimo Bottura, que també tasten i jutgen els plats. El millor dels dos s'alçarà amb el títol del setè MasterChef Celebrity España. El guanyador o guanyadora s'emporta el títol, el trofeu del programa i 75.000 euros per donar a l'ONG que esculli. A més, els duelistes guanyen un curs de cuina creativa d'un cap de setmana al Basque Culinary Center, la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques de Sant Sebastià, per a ells i un acompanyant. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 90'
23.45
Los secretos de Masterchef: la tertulia
Espai que emet, després de conèixer qui ha obtingut el títol del nou MasterChef Celebrity España, una tertúlia en què participen els tres membres del jurat del programa, Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera, i els finalistes de la setena temporada de MasterChef Celebrity per comentar la final i tota l'edició en general.
Altres
Durada: 120'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'