Programació 8tv

Dimarts, 18 febrer de 2020
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de La Bisbal: Petit Isaac. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Lluís Coloma. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.02
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 248'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 64'
15.34
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 2'
15.36
Ventdelplà
La Teresa adverteix la Isona que no ha gosat buscar la felicitat lluny de l'Enric. Paral·lelament, el Julià i el Jaume pateixen pel Martí, ara que s'ha acabat la seva història amb la Thaïs. A més, a l'ajuntament encara no han pogut trobar una habitació en un bon hotel per a Núria Espert, que ha d'inaugurar el teatre.
Sèries
Durada: 67'
16.43
Pel·lícula: Reza al muerto, mata al vivo
Dan Hogan dirigeix una banda de criminals que fuig cap a Mèxic amb un tresor robat. Un estranger misteriós s'ofereix a guiar-los pel camí a canvi d'una part del botí. No obstant això, el foraster té altres intencions.
Pel·lícules
Durada: 97'
18.20
Pel·lícula: Al sur de San Luis
El Kip, el Charles i el Lee són els propietaris del ranxo Bell. Quan comença la guerra, Luke Cottrel i els seus sequaços assolen la granja, de manera que els tres socis perden tot el que tenien. Després del que ha passat, el Lee decideix unir-se a l'exèrcit confederat, mentre que el Charles i el Kip opten per convertir-se en assassins a sou.
Pel·lícules
Durada: 92'
19.52
Distrito policial
Narra la vida i la feina diària amb el personal de policia del districte X Tuscolano de Roma. Comença amb l'arribada d'una comissària nova, Giovanna Scalise, la vida de la qual ha quedat destrossada per l'assassinat del seu marit a mans de la màfia. L'Scalise és dura i exigent, però, precisament per això, necessària en un comissaria desorganitzada i amb gent de poca experiència.
Sèries
Durada: 50'
20.42
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
21.12
Plats bruts
Tinc escaiola
Al Lopes li estan passant coses rares: va a treballar sense pantalons, és molt amable amb el Ramon i la Mercedes apareix a la ràdio disfressada, entre d'altres.
Sèries
Durada: 21'
21.33
Plats bruts
Tinc classe
El Lopes ha de tornar a la universitat per aconseguir el títol de llicenciat. Allà comprova que els estudiants d'ara ja no són com els de la seva època. El Ramon, per la seva banda, sospita que entre ell i la iaia potser hi ha alguna cosa més que amistat.
Sèries
Durada: 27'
22.00
Pel·lícula: El secreto de Sally
Quan el marit de la Ruth mor a causa d'una caiguda en una excavació arqueològica, la seva filla Sally reacciona d'una manera molt estranya. La seva condició empitjora i la Ruth decideix portar-la a veure el Jake, un expert en autisme infantil. El Jake intenta els mètodes tradicionals, però la Ruth tria un altre camí i arrisca la seva pròpia salut mental per poder arribar a entendre la Sally.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
Misfits
El Curtis aprofita el seu nou do per reprendre l'activitat esportiva. Les coses es compliquen quan s'enamora d'una atleta anomenada Emma i algú s'interessa per la seva versió femenina.
Sèries
Durada: 53'
00.48
Misfits
El Simon, disfressat de SuperHoodie, evita que atraquin un fanàtic dels còmics anomenat Peter, i es fan amics. No obstant això, aquest aviat es converteix en un assetjador que posarà en perill la seva identitat secreta.
Sèries
Durada: 51'
01.39
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 261'