Programació 33

Dimarts, 18 febrer de 2020
06.01
Mic
Inclou La vaca Connie
Infantils
Durada: 35'
06.36
Les tres bessones
L'Aladí i la llàntia meravellosa. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.02
Els germans Kratt
Inclou La ciutat dels falcons i El Chris diabòlic de Tasmània
Infantils
Durada: 44'
07.46
Dino tren
Inclou L'acampada, La libèl·lula del Don, La migració dels tiranosaures i Un club privat
Infantils
Durada: 48'
08.34
Zafari
La pitjor nosa. El Zoomba és un petit elefant que ha nascut amb una peculiaritat ben curiosa: té la pell ratllada com una zebra. I és per aquest motiu que la resta d'elefants el marginen i l'abandonen a la seva sort perquè creuen que els portarà malastrugança. Afortunadament per a ell, coneix el Quincy, un petit mico de la família dels gàlags que li explica que hi ha un lloc a l'Àfrica que es diu Zafari, on viuen altres animals amb peculiaritats com la seva. Una comunitat tan peculiar com ben avinguda amb la qual compartiran un munt d'aventures.
Infantils
Durada: 26'
09.00
Mic
Inclou Pirata i Capitano
Infantils
Durada: 33'
09.33
La caleta de la Lily
Inclou L'iceberg de plàstic, El monstre de la roca agresta, Un dia de platja, Adeu, ocellet, Un client relliscós, Auxili! i La capitana Lily
Infantils
Durada: 47'
10.20
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 23'
10.43
L'inspector Gadget
Inclou En Gadget és la bomba, L'herba Madgatera, El gadgeto lluitador i Cacera molt perillosa
Infantils
Durada: 43'
11.26
Yakari
Inclou Més ràpid que el vent, Guerra de caps i L'orella caiguda
Infantils
Durada: 38'
12.04
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Un os a la nit de bruixes, L'os net, Esperits curiosos, Mirallet, mirallet, En Grizzy, el mag, L'os que camina a la lluna, Acampada salvatge, Gel i ossos i Os exaltat
Infantils
Durada: 61'
13.05
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Animan, Simon diu i Pixelator
Infantils
Durada: 65'
14.10
Les Sisters
Inclou Els perills de l'amnèsia, De tal germana, tal germana, Un germanet per les germanes, El toc de la Marine i Super Georgette
Infantils
Durada: 57'
15.07
Dora, l'exploradora
Inclou Els quinze anys de la Daisy i El rugit del Jaguaret
Infantils
Durada: 47'
15.54
Les tres bessones
Inclou Les Tres Bessones i la Bella i el Bèstia i Les Tres Bessones i Velázquez
Infantils
Durada: 46'
16.40
Comptem amb la Paula
Inclou Una forma dolça, Llum ambre, La gran fira del parc, Joguines per al Baró Blau i Grossos, esgarrifosos i simpàtics
Infantils
Durada: 50'
17.30
El Mic i els seus amics
Quantes disfresses! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
17.56
Oddbods
Inclou La salsa picant, Càmping de luxe i A tota pastilla
Infantils
Durada: 24'
18.20
Els germans Kratt
Inclou Entre bous mesquers i Animals de les profunditats del mar (I)
Infantils
Durada: 44'
19.04
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
El descobriment de l'Escril (I). La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 26'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 13'
19.43
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Una ampolla de sort, Pluja de pedres i L'estàtua del príncep
Infantils
Durada: 35'
20.18
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Oblivio, L'Oni-Chan i L'osset de peluix malvat
Infantils
Durada: 63'
21.21
Oddbods
Inclou El conill intel·lectual, Ho diuen les cartes, El preu de la fama, Partit d'oddball i Com anar en bicicleta
Infantils
Durada: 34'
21.55
El gran dictat
El protagonista del concurs és el català actual, el que es parla al carrer. Per això els continguts inclouen des de barbarismes fins als darrers anglicismes, tecnicismes o el llenguatge col·loquial que incorpora la llengua catalana.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: Begin Again
La Gretta i el Dave, una parella enamorada que a més també són companys compositors, arriben a Nova York quan ell signa un acord amb un segell discogràfic important. Però la fama aviat tempta el Dave, que enfonsa el món de la Gretta quan la deixa de banda. Tot canvia quan el Dan, un executiu discogràfic en hores baixes, la descobreix durant una actuació als escenaris de l'East Village. El Dan queda captivat a l'instant pel seu talent i li proposa de començar a treballar junts. Aquesta col·laboració els transforma tots dos, alhora que compon la banda sonora d'un estiu novaiorquès.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.55
Pel·lícula: El fugitiu
El doctor Richard Kimble és un cirurgià prestigiós de Chicago amb una vida pràcticament perfecta, fins que un dia la seva dona és brutalment assassinada i ell és acusat del crim.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.55
Dins el cos humà
Construint el cervell
El cervell humà és tan sofisticat que triga gairebé vint anys a madurar. Es mostra com un cervell es va anar desenvolupant a partir d'un grapat de cèl·lules i es va transformar en la magnífica xarxa de cent mil milions de cèl·lules que l'ésser humà porta al cap.
Documentals
Durada: 50'
02.45
Meravelles naturals del món: La vida al límit
Meravelles extremes
El primer episodi d'aquesta sèrie sobre la vida humana en indrets que es poden considerar meravelles de la natura mostra com viuen les persones en diversos llocs extrems del nostre planeta: la muntanya més alta del món, el canyó més ample i profund, la badia més fonda o el volcà més alt de l'Àfrica. Tots aquests indrets imposen unes dificultats que els seus habitants han de superar amb enginy i capacitat de resistència.
Documentals
Durada: 50'
03.35
L'illa del tresor
Joan Isaac
Particular espai en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
04.00
Cuina nòrdica amb Tareq Taylor
Malmö, Suècia
El Tareq és a la ciutat on va néixer, Malmö, la tercera ciutat més gran de Suècia. Construïda a sobre l'esquena dels arengs de la badia, ara és un centre cultural i tecnològic, amb un pont que la connecta amb Copenhaguen. El panorama gastronòmic de la ciutat està inspirat en els plats de peix tradicionals, combinats amb les aportacions dels immigrants, que han donat a Malmö una energia nova.
Documentals
Durada: 30'
04.30
Karakia
Sandri, Friül, Itàlia
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
05.00
Xarxa natura
Alt Pirineu
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.05
El Faro, cruïlla de camins
Tot i saber que el Víctor li ha amagat que té una filla amb la Patri, el Xiong decideix signar el contracte amb els Samanes. Per la seva banda, l'Eva se sent molt incòmoda durant el vis-a-vis amb el Ricardo i acaba anant-se'n abans d'hora. Paral·lelament, la Fina decideix preparar un dinar sorpresa per l'Ángela i el Luís.
Sèries
Durada: 50'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 6'