Programació La 1

Dimarts, 18 febrer de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
Després d'aconseguir que l'Ingrid abandoni el Central, l'Hortuño vol anar a buscar el Javier. Paral·lelament, l'Elías convoca una assemblea per treure-se'l de sobre, però els comerciants voten que no dimiteixi. La Celia, mentrestant, acaba explicant al David que es va ficar al llit amb l'Elías, i el David s'ho pren fatal i defensa l'Adela. L'Adela, per la seva banda, s'adona del rebuig del David cap a la Celia i ho lamenta. Més tard, la Rosa es desmaia i la Noa es planteja tornar a casa, però la seva mare declina l'oferiment. El Paolo, mentrestant, dubta si centrar-se en la Mayte o esdevenir un picaflor, i finalment escull la segona opció. Finalment, tot i que s'ha proposat allunyar-se de les dones, l'Elías no pot resistir la temptació i es fica al llit amb la persona més inesperada.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Servir y proteger
L'Andrés recorre a tercers per desfer-se del problema. Posteriorment, gràcies a la col·laboració de l'Ángela, la Nacha i el Santiago, troben amb els segrestadors de gossos.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
El Santiago adverteix la Marcia que és millor que marxi d'Acacias. Paral·lelament, després de la marxa de l'Agustina, la Genoveva fa un càsting i contracta la Laura. Mentrestant, la Felicia li dona la paraula a l'Ildefonso que la Camino es casarà amb ell, i li recrimina a la Camino no haver-li dit res. L'Emilio, per la seva banda, temorós que la Cinta pugui anar-se'n de gira una altra vegada, li proposa casar-se ja. L'Alodia, al seu torn, li explica al Julio que ja és a casa de la Bellita, i el Julio se'n va a fer unes gestions misterioses. Mentrestant, tot el veïnat segueix ocultant-li a l'Armando on es troba la seva neboda Maite, però que ho acaba descobrint. Finalment, els Palacios segueixen fracassant en els seus intents de calmar el Moncho i necessiten l'ajuda del Jacinto.
Sèries
Durada: 50'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Sampedro: morir para vivir
Documental que parla de la vida de Ramón Sampedro, el primer ciutadà d'Espanya a demanar públicament l'eutanàsia, que li va ser denegada una vegada i una altra pels tribunals. Als 55 anys, després de portar gairebé 30 postrat en un llit sense poder moure més que el cap, va ordir un pla per suïcidar-se el 12 de gener de 1998.
Documentals
Durada: 30'
22.40
Pel·lícula: Mar adentro
Fa gairebé 30 anys que el Ramón està postrat en un llit a cura de la seva família. L'única finestra al món és la de la seva habitació, al costat del mar pel qual tant va viatjar i on va patir l'accident que va interrompre la seva joventut. Des de llavors, el seu únic desig és acabar amb la seva vida dignament.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.40
Pel·lícula: Secuestro
Patricia de Lucas, una advocada de prestigi, veu com la seva vida es converteix en un malson quan el seu fill, el Víctor, desapareix de l'escola sense deixar cap rastre. Hores més tard, el nen reapareix masegat i ple de suor, i afirma que un home l'ha intentat segrestar, però que ha aconseguit escapar-se'n. La policia es mobilitza i després d'una roda d'identificació amb el Víctor aconsegueixen trobar el presumpte responsable. No obstant això, les proves no són suficients i queda en llibertat.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'