Programació 8tv

Dimarts, 15 octubre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Flama de Farners: Als Quatre Vents. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
August Tharrats Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 169'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
13.30
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 66'
14.36
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 11'
14.47
Pel·lícula: La primera ametralladora del Oeste
Joe Baker té un somni, però per complir-lo necessita una metralleta Gatling. Al mercat negre, un venedor li ofereix un tracte: el preu de l'arma és una dona. Així que el Baker decideix segrestar una dona per aconseguir-la, sense saber que es tracta de l'esposa del comandant de la cavalleria local.
Pel·lícules
Durada: 115'
16.42
Pel·lícula: Los indomables
A la fi del segle XIX, Hawaii pateix canvis importants. Entre els que més en senten els efectes hi ha Whip Hoxworth, un terratinent acabalat, i la seva criada Nyuk Tsin, una dona xinesa el somni de la qual és fundar una poderosa família.
Pel·lícules
Durada: 111'
18.33
Ventdelplà
La Clara es disculpa amb la Teresa per haver dubtat d'ella en el passat. El Martí, per la seva banda, s'indigna quan descobreix que algú li ha espatllat el tractor i pensa posar una denúncia. Paral·lelament, la Berta detecta que hi ha tensió entre la Mònica i el Julià.
Sèries
Durada: 64'
19.37
Ventdelplà
Els Mossos prenen nota de l'atac al cotxe de la Teresa. La Carme, per la seva banda, explica que es pensa fer un centre comercial a Ventdelplà. Paral·lelament, la Nicole i la Isabel es barallen i el Manel ha de mediar entre elles.
Sèries
Durada: 67'
20.44
Jet lag
Res de res
La Sílvia ja està embarassada d'un quants mesos i, tot i que se li nota molt la panxa, no vol acceptar la condició d'embarassada i mira de fer vida normal, fins que el cap de personal de la Fly li prohibeix de volar en el seu estat. Per la seva banda, la Diana entra en contacte amb el màgic món del bricolatge, i la Mariona fa dies que no va al lavabo.
Sèries
Durada: 29'
21.13
Plats bruts
Tinc nació
Convoquen el David a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies mesetàries. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per recuperar-lo. Al cap de poc temps, els seus prejudicis es converteixen en elogis.
Sèries
Durada: 25'
21.38
Plats bruts
Tinc un pla
L'Emma presenta el David i la Lola, una antiga amiga. Ell se n'enamora i, amb l'ajuda de la Carbonell, organitza una festa al pis per tenir l'oportunitat de convidar-la i estar amb ella.
Sèries
Durada: 37'
22.15
Porca misèria
Sweet Sixteen
El Pere no sap com portar la relació amb la Guiomar. Per la seva banda, la Laia fa un descobriment important en la seva investigació. La Natàlia, mentrestant, continua sentint-se responsable de la intoxicació. Llavors el Roger agafa les regnes de l'empresa. I l'Àlex, deprimit, persegueix la Maria.
Sèries
Durada: 74'
23.29
Porca misèria
L'hora de la veritat
El Pere pensa que la relació amb la Laia s'ha arreglat, però les coses no són tan fàcils. El Roger, per la seva banda, es resigna a acceptar la separació amb la Sònia i es concentra en la feina. Mentrestant, el Jordi no pot perdonar la Natàlia per enganyar-lo i l'Àlex rep una mala notícia.
Sèries
Durada: 78'
00.47
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 124'
02.51
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 189'