Programació TV3

Dimecres, 27 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa avalua el procés de vacunació de la COVID-19 a Catalunya, amb la doctora Sílvia de Sanjosé, epidemiòloga i presidenta del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la COVID-19, i el doctor Josep Maria Jansa, epidemiòleg del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties. També es compta amb Marc Ramentol, secretari general de Salut de la Generalitat, per parlar del nou sistema de rastrejadors de contactes estrets de la COVID-19. A continuació, es donen a conèixer dos dels projectes que opten als fons europeus de recuperació per la pandèmia, i Maika Navarro ofereix detalls de la detenció del presumpte autor de cinc delictes sexuals a Barcelona.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Risotto de ceps
Es poden trobar ceps tot l'any, especialment si es posen al congelador i es compren deshidratats. Avui es fa un dels risottos més populars de la gastronomia italiana, el risotto funghi porcini.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma porta fatal que tots els amics sàpiguen que es va intentar suïcidar i s'aïlla. Més tard, l'Andreu reuneix a tots els amics per posar en comú com gestionar el tema i fins i tot el Manel hi intervé. El Marc, per part seva, li demana a la Marta que menteixi al judici a favor seu. Ella s'hi nega i la Berta i el Petrus convencen el Marc per buscar el Kevin. Mentrestant, l'Ismael fa veure a Marta que, a vegades, és una tia molt dura. Finalment, la Lola i el Jordi tramen una venjança econòmica contra la Dolors.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Joel Díaz dedica la secció Díaz de Fúria a parlar de la polèmica dels youtubers que se'n van a Andorra per pagar menys impostos. A continuació, Loulogio, Outconsumer, Pol Gisé, Spursito i YellowMellow s'enfronten al reporter més boomer. Isma Juárez, per part seva, explica com es pot sobreviure a les calamitats que està patint Madrid. Més tard, l'humorista i presentador Iñaki Urrutia passa per La televisió és cultura. A més, s'emeten les millors imatges de la investidura de Joe Biden, Joan Gaspart parla en xinès i el doctor Argimon fa de Beakman.
Altres
Durada: 45'
22.50
El suplent
Antonio Orozco
El cantant Antonio Orozco és el protagonista d'aquest capítol, en el qual torna a l'Hospitalet de Llobregat, la ciutat on va néixer, per visitar, per sorpresa, els alumnes de segon de batxillerat de l'IES Santa Eulàlia. L'artista accepta un repte doble: substituir la tutora del grup, Sílvia Martín, i fer una classe de Filosofia, una de les seves assignatures preferides. Orozco reconeix que la filosofia és un dels pilars per no perdre's en una vida complexa marcada pels viatges, hotels, concerts i una exposició constant davant milers d'espectadors. Kant, Sartre i l'existencialisme són alguns dels elements que el cantant ha triat per desenvolupar la matèria, i utilitza referents propers als joves, les xarxes socials. En un exercici d'honestedat, el convidat comparteix amb els alumnes les seves pròpies inquietuds, però sense abandonar el gran sentit de l'humor i la proximitat que el caracteritzen. Tot això fa que la classe sigui transformadora tant per als joves com per al propi Orozco, que descobreix una generació amb molta força i capacitat de transformar el futur. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 55'
23.45
El suplent
Clara Segura
L'actriu Clara Segura ha interpretat desenes de papers complexos al teatre, al cinema i a la televisió, però avui s'enfronta a un repte nou i diferent: fer de professora. Clara substitueix durant unes hores el professor de català de l'Institut Baix Camp de Reus i fa classes a un grup d'alumnes de primer de batxillerat. Però la visita de la Clara té poc a veure amb el contingut acadèmic. Després de repassar una mica d'ortografia, la classe deriva cap a una temàtica completament actual: el feminisme. L'actriu els ha preparat tot un recorregut que els atrapa i que els fa reflexionar sobre actituds i comportaments masclistes que segueixen vigents avui dia.
Altres
Durada: 55'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'